Over Stage in je Regio

Waarom stageinjeregio.nl?

Stichting Veluwe Portaal heeft van het Noord Veluwe Ondernemers Overleg (NVOO) de opdracht gekregen om het project ‘Student & Stage’ van De Diamant van Midden-Nederland voort te zetten met medewerking van Rabobank Noord Veluwe. Stageinjeregio.nl is hier een onderdeel van. Waarom dit project? Om de regio Noord-Veluwe voor studenten (nog) meer op de kaart te zetten. Uit de cijfers[1] blijkt dat met name de hbo en wo studenten genoodzaakt zijn hun studie en, veelal als gevolg, hun stage buiten deze regio zoeken. En dat laatste is niet nodig én willen we veranderen! Want deze regio heeft veel te bieden voor studenten!

Doel

  1. Werkgevers een platform geven om zich te profileren en dat zij zoekende zijn naar een student of afstudeerder.
  2. Het bundelen en overzichtelijk maken van stagemogelijkheden en afstudeeropdrachten in de regio Noord-Veluwe, Zeewolde en Nijkerk.

Voordelen voor werkgevers

  • Profilering bedrijf.
  • Actuele stageplekken en afstudeeropdrachten uit de regio Noord-Veluwe, Nijkerk en Zeewolde gebundeld.
  • Bundeling van studenten vinden die zoekende zijn naar een stageplek of afstudeeropdracht.

Op deze website kunt u regionale stagevacatures en afstudeeropdrachten publiceren die uw bedrijf heeft. En u kunt studenten vinden die op zoek zijn naar een stageplek of afstudeeropdracht. Tevens vindt u hier tips voor het begeleiden van een student binnen zijn/haar stageperiode.

[1] Bron: Onderwijs en arbeidsmarkt in cijfers, nov. 2017; Provincie Gelderland