FAQ/Voorwaarden

Algemeen

 • Voor wie is stageinjeregio.nl bedoeld?
  Deze website is bedoeld voor HBO en WO studenten, die op zoek zijn naar (afstudeer)stages in de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde. Daarnaast kunt u zich als bedrijf profileren om studenten kenbaar te maken, wie je bent en wat je als bedrijf te bieden hebt qua (afstudeer)stages.
 • Wat als ik een MBO student zoek?
  Ga hiervoor naar MijnSBB. Daar kunt u vacatures plaatsen op stagemarkt.nl.
 • Hoe zit het met de bescherming van persoonlijke gegevens?
  We hebben de Privacyverklaring van Veluwe Portaal bijgewerkt om de bescherming van uw privacyrechten nog beter uit te leggen. Deze wijzigingen zijn in lijn met de nieuwe normen van de Europese wet met betrekking tot gegevensbescherming, bekend als de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De AVG gaat in op 25 mei 2018 en verduidelijkt de privacyrechten van iedere Veluwe Portaal-gebruiker. Wij hechten veel waarde aan privacy en communicatie en willen er dan ook voor zorgen dat onze gebruikers op de hoogte zijn over dit onderwerp. Lees hier onze volledige Privacyverklaring.
 • Wie is verantwoordelijk voor de inhoud van de (afstudeer)stagevacatures?
  De (afstudeer)stagevacatures zijn eigendom van de organisatie die ze vacant heeft. De organisatie is zelf ook te allen tijde verantwoordelijk voor de inhoud en eventuele updates van desbetreffende vacature.
 • Wat is stichting Veluwe Portaal?
  Veluwe Portaal is een netwerk van HR-professionals dat ondersteuning en advies biedt bij HR vraagstukken, gericht op arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Zie veluweportaal.nl voor meer informatie.
 • Hoe maak ik een account?
  Klik op de button ‘stage plaatsen of inschrijven’ rechtsboven op de website en vul de velden in. Na registratie ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Activeer uw account en log in. U hoeft dus maar één keer in uw e-mail te zijn. Let op! Veluwe Portaal moet uw account eerst goedkeuren, voordat u hem daadwerkelijk kan activeren. Hiervan ontvangt u een e-mail vanuit Veluwe Portaal.
 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten!
  Op het inlogscherm, waar u normaal uw inloggegevens invult, vindt u een knop ‘Wachtwoord vergeten’. Hier kunt u uw gegevens invullen en dan wordt er een e-mail naar u gestuurd met verdere stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Voorwaarden

 • Wat kan ik als werkgever met een account?
  Deelnemende werkgevers binnen het netwerk van Veluwe Portaal kunnen met hun account (afstudeer)stagevacatures plaatsen en bekijken én studenten bekijken. Niet-deelnemende werkgevers binnen het netwerk van Veluwe Portaal kunnen alleen (afstudeer)stagevacatures plaatsen en bekijken.
 • Vermelding e-profiel in kandidaten- & vacaturenieuwsbrief Veluwe Portaal
  Zodra er een e-profiel is aangemaakt met CV, wordt het profiel van desbetreffende student meegenomen in de eerstvolgende kandidaten- & vacaturenieuwsbrief vanuit Veluwe Portaal. Deze wordt per mail naar alle HR-professionals binnen het netwerk van Veluwe Portaal gedeeld. Hierin komt de student naar voren met hun profiel, naam en pasfoto. Hun CV wordt hierin NIET gepubliceerd.
 • Wie mogen (afstudeer)stagevacatures plaatsen?
  Iedere werkgever/HR professional kan met een mailaccount (geautoriseerd door Veluwe Portaal) een vacature plaatsen. Waarbij de werkgever wel gevestigd moet zijn in de regio Veluwe, Nijkerk en/of Zeewolde.
 • Wat kost het?
  – Voor deelnemende organisaties aan het netwerk van Veluwe Portaal is het zelf plaatsen van vacatures gratis. Wil je de vacatures door Veluwe Portaal gegarandeerd wekelijks laten plaatsen en up-to-date houden, dan wordt hiervoor per 2019 een extra bijdrage van €135,- excl. BTW per maand in rekening gebracht (facturatie jaarlijks achteraf en er worden per jaar 11 maanden in rekening gebracht i.v.m. vakantieperiodes). Dit initiatief wordt je aangeboden door stichting Veluwe Portaal.
  – Voor niet-deelnemende organisaties aan het netwerk van Veluwe Portaal is alleen zelf plaatsing van vacatures mogelijk, waarvan de eerste twee vacatures gratis. Voor elke volgende vacature wordt een bedrag van €75,- excl. BTW in rekening gebracht (facturatie per kwartaal achteraf).

Dit initiatief wordt u aangeboden door stichting Veluwe Portaal en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland.