Over Stage in je Regio

Waarom stageinjeregio.nl?

Stichting Veluwe Portaal heeft van het Noord Veluwe Ondernemers Overleg (NVOO) de opdracht gekregen om het project ‘Student & Stage’ van De Diamant van Midden-Nederland voort te zetten met medewerking van Rabobank Noord Veluwe. Stageinjeregio.nl is hier een onderdeel van. Waarom dit project? Om de regio Noord-Veluwe voor studenten (nog) meer op de kaart te zetten. Uit de cijfers[1] blijkt dat met name de hbo en wo studenten genoodzaakt zijn hun studie en, veelal als gevolg, hun stage buiten deze regio zoeken. En dat laatste is niet nodig én willen we veranderen! Want deze regio heeft veel te bieden voor studenten!

Doel

  1. Studenten een platform geven om zich te profileren en dat zij zoekende zijn naar een stageplek en/of afstudeeropdracht.
  2. Het bundelen en overzichtelijk maken van stagemogelijkheden en afstudeeropdrachten in de regio Noord-Veluwe, Zeewolde en Nijkerk.

Voordelen voor studenten

  • Persoonlijk E-profiel, waarin jouw cv met ervaringen, mogelijkheden, talenten en competenties zichtbaar zijn voor werkgevers.
  • Actuele stageplekken en afstudeeropdrachten uit de regio Noord-Veluwe, Nijkerk en Zeewolde.

Op deze website kun je regionale stagevacatures en afstudeeropdrachten bekijken die passen bij jouw talenten en opleiding én een E-Profiel aanmaken, waarmee werkgevers jou kunnen vinden.

[1] Bron: Onderwijs en arbeidsmarkt in cijfers, nov. 2017; Provincie Gelderland