FAQ/Voorwaarden

Algemeen

 • Wat is een e-profiel?
  Het e-profiel is een persoonlijk online account om aan te geven dat je zoekende bent naar een (afstudeer)stage.
 • Voor wie is stageinjeregio.nl bedoeld?
  Deze website is bedoeld voor HBO en WO studenten, die op zoek zijn naar (afstudeer)stages in de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde. Daarnaast profileren de bedrijven aangesloten bij het netwerk van Veluwe Portaal zich op de site om studenten kenbaar te maken, wie zij zijn en wat zij te bieden hebben qua (afstudeer)stages.
 • Wat als ik een MBO stage of leerbaan zoek?
  Ga hiervoor naar Stagemarkt.nl. Hier staan alle MBO stages verzameld uit het hele land. Ook vindt je hier allerlei tips en hulp voor (en tijdens) het zoeken naar een stage.
 • Hoe zit het met de bescherming van mijn persoonlijke gegevens?
  We hebben de Privacyverklaring van Veluwe Portaal bijgewerkt om de bescherming van uw privacyrechten nog beter uit te leggen. Deze wijzigingen zijn in lijn met de nieuwe normen van de Europese wet met betrekking tot gegevensbescherming, bekend als de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De AVG gaat in op 25 mei 2018 en verduidelijkt de privacyrechten van iedere Veluwe Portaal-gebruiker. Wij hechten veel waarde aan privacy en communicatie en willen er dan ook voor zorgen dat onze gebruikers op de hoogte zijn over dit onderwerp. Lees hier onze volledige Privacyverklaring.
 • Wie kunnen mijn cv in zien?
  Alleen deelnemende werkgevers binnen het netwerk van Veluwe Portaal kunnen met hun account (geautoriseerd door Veluwe Portaal) jouw profiel als kandidaat en jouw cv bekijken. Niet-deelnemende werkgevers binnen het netwerk van Veluwe Portaal kunnen alleen vacatures plaatsen en beheren, zij kunnen dus niet jouw profiel en cv bekijken, zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.
 • Wie is verantwoordelijk voor de inhoud van de (afstudeer)stagevacatures?
  De (afstudeer)stagevacatures zijn eigendom van de organisatie die ze vacant heeft. De organisatie is zelf ook te allen tijde verantwoordelijk voor de inhoud en eventuele updates van desbetreffende vacature.
 • Als ik een (afstudeer)stagevacature zie, waarop ik wil reageren, hoe doe ik dat?
  Je kunt via de online link onderaan de beschreven (afstudeer)stagevacature reageren. Dit is altijd rechtstreeks bij de organisatie waarvan desbetreffende vacature is.
 • Ik heb een vraag over een bepaalde (afstudeer)stagevacature. Bij wie kan ik terecht?
  Bij vragen over de (afstudeer)stagevacature kun je rechtstreeks contact opnemen met de organisatie zelf, waarvan desbetreffende vacature is.
 • Wat is stichting Veluwe Portaal?
  Veluwe Portaal is een netwerk van HR-professionals dat ondersteuning en advies biedt bij HR vragen, gericht op o.a. arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Zie veluweportaal.nl voor meer informatie.

Zo werkt het e-profiel

 • Hoe maak ik een account?
  Klik op de button ‘Student hbo/wo? Maak hier je e-profiel’ rechtsboven op de website en vul de velden in. Na registratie ontvang je een e-mail met een link om je account te activeren. Activeer je account en log in. Je hoeft dus maar 1 keer in je e-mail te zijn.
 • Hoe log ik in?
  Ga naar de knop ‘Inloggen‘ en vul de velden onder het kopje ‘Login’ in. Je kunt overal waar je maar wilt aan je e-profiel werken.
 • Kan ik mijn cv gegevens importeren/exporteren?
  Ja, het is mogelijk om cv gegevens in je e-profiel te importeren uit een pdf-bestand. Je cv uit je e-profiel kun je ook exporteren naar een pdf-bestand om verder te gebruiken.
 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten!
  Op het inlogscherm, waar je normaal je inloggegevens invult, vind je een knop ‘Wachtwoord vergeten’. Hier kun je je gegevens invullen en dan wordt er een e-mail naar je gestuurd met verdere stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
 • Moet ik een account hebben en/of ingelogd zijn om te reageren op een vacature?
  Nee, de vacatures zijn publiekelijk toegankelijk en reageren op een vacature kun je doen zonder een account.

Voorwaarden

 • Wat kost een account/e-profiel?
  Het gebruik van www.stageinjeregio.nl is kosteloos. Dit initiatief wordt je aangeboden door stichting Veluwe Portaal.
 • Vermelding profiel in kandidaten- & vacaturenieuwsbrief Veluwe Portaal
  Zodra je een e-profiel hebt aangemaakt met cv, dan wordt jouw profiel meegenomen in de eerstvolgende kandidaten- & vacaturenieuwsbrief vanuit Veluwe Portaal. Deze wordt per mail naar alle HR-professionals binnen het netwerk van Veluwe Portaal gedeeld. Hierin kom je als (afstudeer)stagezoekende naar voren met je profiel, naam en pasfoto. Je cv wordt hierin NIET gepubliceerd. Deze kunnen alleen geautoriseerde organisaties inzien op stageinjeregio.nl.
 • Wie mogen (afstudeer)stagevacatures plaatsen?
  Iedere werkgever kan met een mailaccount (geautoriseerd door Veluwe Portaal) een vacature plaatsen. Waarbij de werkgever gevestigd moet zijn in de regio Veluwe, Nijkerk en/of Zeewolde.