E-Profiel

Het begint met een E-Profiel

Wil je laten zien wat jouw talenten zijn? Wil jij je kansen vergroten bij het solliciteren naar een stage- of afstudeerplek? Ontwikkel dan hier een sterk E-Profiel, benoem wat je in een stage of afstudeeropdracht zoekt en vergeet niet om het te publiceren.
Meld je aan en log in, zodat je direct een profiel met cv kunt aanmaken. Hiermee kun je gevonden worden door werkgevers.

*let op: Bij het aanmaken van een E-Profiel dient deze eerst door ons goedgekeurd te worden. Zodra het account goedgekeurd is ontvang je van ons een e-mail.

Naast het aanmaken van een E-Profiel, vind je op deze website ook de stage- en afstudeerplekken uit de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde.

N.B. Zodra je een E-Profiel hebt aangemaakt met CV, wordt jouw profiel meegenomen in de eerstvolgende kandidaten- & vacaturenieuwsbrief vanuit Veluwe Portaal. Deze wordt per mail naar alle HR-professionals binnen het netwerk van Veluwe Portaal gedeeld. Hierin kom je als werkzoekende naar voren met je profiel. Je CV wordt hierin NIET gepubliceerd.

Ga direct aan de slag!

 


Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Upload je CV zodat werkgevers het kunnen bekijken. Max. bestandsgrootte: 32 MB.